top of page

Februus Greene is een soort oudoom van August en Septimus Greene. Hij is wel familie, maar heel ver weg. Heel lang geleden woonde Februus in Driepoort. Eerst in Havezate Groenhout 1799 en later in zijn Toneeltoren midden in het Vijf Mijl Kreupelbos. Februus is Tovenaar bij de Magistraet. Zijn lijfspreuk is dan ook "Magicae Theatrum" (Theater is Magie).

Je vraagt je misschien af: Waarom ziet Februus Greene er niet superoud uit? Dat komt omdat hij vroeger op reis is gegaan. Onderweg is zijn horloge stil komen te staan, waarna hij geen dag ouder is geworden. Februus is een zeer wijze tovenaar, maar niet alle toverspreuken werken zoals hij dat in gedachte had.

 

Boven in zijn Toneeltoren brouwt hij drankjes en oefent hij diverse toverspreuken die hij bij zijn voorstellingen kan inzetten.

Wat kan Februus Greene allemaal bieden?

  • Februus Greene presenteert een professionele en interactieve 45 minuten durende kindershow waarbij hij samen met de kinderen en hun ouders een avontuur beleefd vol magie, spanning, interactie, zang en plezier!
    Dit kan op locatie of in de Toneelkamer van August Greene. De duur van de show kan in overleg ingekort of verlengd worden.

  • Februus Greene kan gastheer zijn bij feesten en partijen. Helaas werken zijn toverkunsten niet altijd wat tot grappige situaties kan leiden.

De voorstelling is inclusief geluid en de afmetingen van de Theaterkist zijn:

148 cm lang (met gemonteerde lamp 160 cm), 80 cm breed, 122 cm hoog.

Neem gerust contact op.

bottom of page