top of page

August Greene woont al jaren met zijn Theaterkist in het Vijf Mijl Kreupelbos in Driepoort. Wanneer hij bij jou langs komt, kom je meteen in een fantasierijke omgeving terecht vol avontuur! Wat heeft hij deze keer in zijn Theaterkist? Laat je verrassen door de wonderlijke verhalen die hij met je wilt delen. En op zijn tijd mag je gerust meedoen met een dansje of een spelletje.

 

Wanneer August niet op pad is met de Theaterkist maakt hij theater met de kinderen van Driepoort of gaat hij op pad met zijn vrienden schooljuffrouw Lieve Zoetekauw en automonteur Thaddeus "Teddy" Quint.

 

Het is helemaal feest als Phileine van Oudenaren in het dorp komt logeren. Samen beleven ze de gekste avonturen in het dorp, het Vijf Mijl Kreupelbos of het Onverkende Woud... Komen ze misschien ook nog de heks Madame Mehenilda Morbide tegen?

 

Binnenkort zul je bij Avonturen in Driepoort meer te horen krijgen over het leven in Driepoort en haar bewoners.

 

Je kan zijn lied "In het Bos!" al oefenen, dat staat op youtube en facebook.

Wat kan August Greene allemaal bieden?

  • August Greene presenteert een professionele en interactieve 45 minuten durende kindershow waarbij hij samen met de kinderen en hun ouders een avontuur beleefd vol spanning, interactie, zang en plezier!
    Dit kan op locatie of in de Toneelkamer van August Greene. De duur van de show kan in overleg ingekort of verlengd worden.

  • August Greene presenteert een theaterworkshop waarbij je in 4 uur werkt naar een korte, zelfverzonnen, voorstelling. Gezellig verkleden, schminken, oefenen en een glaasje ranja met een koekje erbij. Uiteindelijk mogen de ouders en belangstellenden komen kijken naar het resultaat.
    Dit kan op locatie of in de Toneelkamer van August Greene. Ook geschikt voor scholen en naschoolse activiteiten.

  • August Greene kan gastheer zijn bij feesten en partijen.

De voorstelling is inclusief geluid en de afmetingen van de Theaterkist zijn:

148 cm lang (met gemonteerde lamp 160 cm), 80 cm breed, 122 cm hoog.

Neem gerust contact op.

bottom of page